Harap Maaf, Pakej melancong tahun 2017 belum dibuka atau telah ditutup.
Sila klik menu Pakej melancong di sebelah kiri.

Sila klik di sini untuk pakej melancong tahun 2018
Nota Penting Pakej Pelancongan
  • Jika kanak-kanak sebilik dengan 01 orang dewasa sahaja - TIADA DISKAUN diberikan. Harga Pakej sama dengan Harga Dewasa.
  • Tidak semua hotel mempunyai bilik untuk 3 orang sebilik (Triple Room). Oleh itu, untuk penempahan 3 orang sebilik hanya tilam tambahan yang disediakan sama ada 02 Single Bed + 01 tilam tambahan @ 01 Double Bed + 01 tilam tambahan.
  • Jenis Bilik yang disediakan:-
    Double @ Twin: 02 orang dewasa sebilik @ 02 orang dewasa +01 orang kanak-kanak tanpa katil
    Triple: 03 orang dewasa sebilik @ 02 orang dewasa + 01 orang kanak-kanak berkatil

 

Maklumat Bayaran
Deposit RM 500 seorang
Bank CIMB
Akaun No 8600 256 336
Bayaran kepada ANDALUSIA HOLIDAYS SDN BHD

Sila WhatsApp slip bayaran ke No 019-338 7825 atau email admin@umrah-ziarah.com

 

 

Tempat Menarik: Indonesia

PADANG: merupakan ibu negeri kawasan Sumatera Barat, Indonesia.Ianya terkenal dengan kawasan pelancongan dan Tanah Tinggi Minang menjadi tarikan utama di sini. Rekabentuk rumah Minangkabau merupakan salah satu tarikan di sini.

Tempat Menarik: Pandai Sikek, Air Terjun Lembah Anai, Kota gadang Silverwork, Sungai Landir, Muzium Hamka & Clock Tower, Kiniko Home Industry, Istana Pagaruyong, Tasik Singakarak, Padang Beach, Jambatan Siti Nurbaya

BUKIT TINGGI / KOTA BUKIT TINGGI: merupakan salah satu bandar terbesar dalam provinsi Sumatera Barat, Indonesia dengan jumlah penduduk sekitar 100 ribu orang dan kawasan seluas 25.24 km2. Ia terletak di kawasan tanah pergunungan di Minangkabau dan berada 90km dari Kota Padang, ibu kota provinsi Sumatera Barat. Gunung berapi yang terdekat adalah Gunung Singgalang (tidak aktif) dan Gunung Marapi (aktif). Pada masa penjajahan Belanja, Bandar Bukit Tinggi dikenali sebagai Fort de Kock


 

 

 

Umrah Ziarah